Érettségire felkészítő őszi tábor

 

Érettségire felkészítő őszi tábor

A tábor célja, hogy a középiskolások segítséget kapjanak az emelt szintű érettségire való felkészüléshez, valamint betekintést nyerjenek az egyetemi légkörbe intézetlátogatásokkal, valamint izgalmas szabadidős programokkal.

Jelige: Készülj velünk az érettségire és nyerj betekintést az egyetemi életbe!

A tábor folyamán biológiakémia és fizika órákat tartunk. Az oktatás délelőtt és délután két dupla órában zajlik (összesen 4 dupla óra naponta). Az órák felén biológiát, míg másik felében választhatóan fizika vagy kémia tárgyat hallgathatnak a jelentkezők. Mindemellett a szabadidős programokra is nagy hangsúlyt fektetünk! Intézetlátogatásokat szervezünk, illetve minden este közösségi programokon vehetnek részt a középiskolások, ahol a csapatépítő feladatok mellett még a  felsőbb éves hallgatóinkkal is találkozhatnak.

REGISZTRÁCIÓ

TÁBOR INFORMÁCIÓK:

Kedves Érettségire Készülő Diákok!
A Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kara és Gyógyszerésztudományi Kara a 2021/2022-es tanévben is szervez érettségire felkészítő táborokat középiskolás diákok számára. Korlátozás nélkül bármilyen korú diáktól (akár már nem diáktól is) elfogadunk jelentkezést. Felkészítő táborainkat a mai magyar felvételi rendszerhez  igazítjuk. A táborban az emelt szintű érettségire készítjük fel a jelentkezőket biológia, fizika, kémia tantárgyakból.

Tábor helyszíne: PTE ÁOK Elméleti tömb oktatótermei (7624 Pécs, Szigeti út 12.)

Az őszi előkészítő tábor időpontja: 2021. október 23-27.

A tábori oktatás költsége étkezéssel (reggeli, ebéd, vacsora) együtt 25.000 Forint.  A  részvételi díjat kizárólag átutalásos formában fogjuk tudni elfogadni.

A regisztráció a jelentkezési lap kitöltésével, a befizetési bizonylat elküldését követően válik véglegessé. Amennyiben igény van ÁFÁ-s számla kiállítására, azt a regisztrációt követően kapott válaszlevélben leírtak szerint kell megkérni.

Igény esetén kollégiumi szállásról is gondoskodunk. A táborozókat egy közeli középiskolai kollégiumban fogjuk tudni elszállásolni a tábor idejére 4200 Ft/éj áron, amit a beköltözés napján a kollégiumban szükséges befizetni.

Amennyiben igazolás szükséges az iskola felé a részvételről a hiányzás igazolására, azt az utolsó részvételi napon kiállítjuk.

REGISZTRÁCIÓ

Felhívjuk a figyelmet, hogy a tábor helyei korlátozottak, maximum 80 főt tudunk fogadni.
A táborban való részvétel továbbá csak és kizárólag védettségi igatózolvánnyal lehetséges.

Megjegyzés: A Középiskolai Partnerprogram keretében Karunk az iskola kijelölt kapcsolattartóinak jelzi a lehetőséget, a megadott keretszámot. Az iskola által számunkra a megjelölt határidőig visszaküldött névsorban szereplő diákok jogosultak a kedvezményes részvételre.

Szeretnénk felhívni a figyelmüket arra, hogy a járványügyi helyzetre való tekintettel a tábor megrendezésének körülményei a rajtunk kívülálló okok miatt bármikor változhatnak, ezáltal fenntartjuk a jogot arra, hogy a tábor lemondásra is kerülhet.

Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!