Érettségire felkészítő őszi tábor

Érettségire felkészítő őszi tábor

A tábor célja, hogy a 11.-12.-13. osztályos középiskolások segítséget kapjanak az emelt szintű érettségire való felkészüléshez, valamint betekintést nyerjenek az egyetemi légkörbe intézetlátogatásokkal és izgalmas szabadidős programokkal.

Jelige: "Készülj velünk az érettségire és nyerj betekintést az egyetemi életbe!"

A tábor folyamán biológiakémia és fizika órák oktatására kell számítani, emelt szinten. Az oktatás délelőtt és délután zajlik a választott két tantárgyból. Az órák felén biológiát, míg másik felében választhatóan fizika vagy kémia tárgyat hallgathatnak a jelentkezők. Mindemellett a szabadidős programokra is nagy hangsúlyt fektetünk! Intézetlátogatásokat szervezünk, illetve minden este közösségi programokon vehetnek részt a középiskolások, ahol a csapatépítő feladatok mellett felsőbb éves hallgatóinkkal is találkozhatnak.

TÁBOR INFORMÁCIÓK:

Kedves Érettségire Készülő Diákok! A Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kara és Gyógyszerésztudományi Kara a 2023/2024-as tanévben is szervez érettségire felkészítő táborokat középiskolás diákok számára. A táborban való részvétel feltétele: középiskolai hallgatói jogviszony, 11.-12.-13. osztály, valamint motivációs levél beküldése. (A 9. -10. osztályos középiskolás diákok számára a Középiskolások Hete programunkon lehetséges a részvétel) Felkészítő táborainkat a mai magyar felvételi rendszerhez igazítjuk. 

Tábor helyszíne: PTE ÁOK Elméleti tömb oktatótermei (7624 Pécs, Szigeti út 12.)

Az őszi előkészítő tábor időpontja: 2023. október 28-31.

A tábori oktatás költsége étkezéssel (reggeli, ebéd, vacsora) együtt 25.000 Forint. A  részvételi díjat kizárólag átutalásos formában fogjuk tudni elfogadni, a jelentkezés elfogadásának visszaigazolását követően.

Igény esetén kollégiumi szállásról is gondoskodunk. A táborozókat egy közeli középiskolai kollégiumban fogjuk tudni elszállásolni a tábor idejére 4620 Ft/éj áron, melynek összegét a jelentkezés elfogadását követően a részvételi díjjal együtt szükséges átutalni azon jelentkezők számára, akik kollégiumi elhelyezést igényeltek.

Amennyiben igazolás szükséges az iskola felé a részvételről a hiányzás igazolására, azt az utolsó részvételi napon kiállítjuk.

REGISZTRÁCIÓ: link

Regisztráció határideje: 2023. október 11., 12:00 óra

Felhívjuk a figyelmet, hogy a tábor helyei korlátozottak, maximum 80 főt tudunk fogadni.  

Megjegyzés: A jelentkezési határidőt követő egy héten belül értesítjük azon jelentkezőket, akik a táborban részt tudnak venni. A jelentkezés elfogadása nem a jelentkezési sorrend alapján történik!

A Középiskolai Partnerprogram keretében Karunk az iskola kijelölt kapcsolattartóinak jelzi a lehetőséget, a megadott keretszámot. Az iskola által számunkra a megjelölt határidőig visszaküldött névsorban szereplő diákok jogosultak a kedvezményes részvételre

Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!