Kedves Érdeklődők!

A jelenlegi helyzetben el kell halasztanunk az áprilisra tervezett táborunkat. Az egyetem ezen felelős döntésével szeretné megőrizni mindenki biztonságát és fenntartani az eddig megtett megelőző intézkedések hatékonyságát. Azok, akik már regisztráltak, e-mailben kapnak tájékoztatást a továbbiakról.

Megértésüket köszönjük!

 

TM tavaszi tábor 

A tábor célja: hogy a középiskolások segítséget kapjanak az emelt szintű érettségire való felkészüléshez, valamint betekintést nyerjene az egyetemi légkörbe.

A tábor folyamán biológiakémia és fizika órákat tartunk. Az oktatás délelőtt és délután két dupla órában zajlik (összesen 4 dupla óra naponta). Az órák felén biológiát, míg másik felében választhatóan fizika vagy kémia tárgyat hallgathatnak a jelentkezők. A szabadidős programokra is nagy hangsúlyt fektetünk! Intézetlátogatásokat szervezünk, illetve minden este közösségi programokon vehetnek részt a középiskolások, ahol a csapatépítő feladatok mellett még a  felsőbb éves hallgatóinkkal is találkozhatnak.

 

 

TÁBOR INFORMÁCIÓK:

Kedves Érettségire Készülő Diákok!
Ezúton értesítünk, hogy a PTE ÁOK Tehetségért Mozgalom szervezete a 2019/2020. tanévben is szervez érettségire felkészítő konzultációs táborokat középiskolás tanulók számára. Korlátozás nélkül bármilyen korú diáktól (akár már nem diáktól is) elfogadunk jelentkezést. Felkészítő táborainkat a mai magyar felvételi rendszerhez próbáljuk igazítani. A táborban az emelt szintű érettségire készülőknek több, nehezebb és izgalmasabb feladatokat is ismertetünk.

A 2019/2020-as tanév folyamán a tavaszi tábor időpontja: 2020. április 8-11. 
Tábor helyszíne: PTE ÁOK Elméleti tömb oktatótermei (7624 Pécs, Szigeti út 12.)

tábori oktatás költsége étkezéssel (reggeli, ebéd) együtt 18.000 Forint.  Ezen összeget az online jelentkezés után, a válaszlevélben megadott számlaszámra történő átutalással lehet befizetni. A jelentkezés akkor válik érvényessé, miután az átutalási bizonylatot a tm@aok.pte.hu e-mail címre elküldik. Amennyiben igény van ÁFÁ-s számla kiállítására, azt a regisztrációt követően kapott válaszlevélben leírtak szerint kell megkérni.

Igény esetén kollégiumi szállásról is gondoskodunk. A táborozókat egy közeli középiskolai kollégiumban fogjuk tudni elszállásolni a tábor idejére 4200 Ft/éj áron, amit a beköltözés napján a kollégiumban szükséges befizetni. 

 

A TAVASZI TÁBORBA JELENTKEZNI AZ ALÁBBI REGISZTRÁCIÓS LINKEN LEHETSÉGES.

Jelentkezési határidő: 2020. március 27.

Megjegyzés: A Középiskolai Partnerprogram keretében Karunk az iskola kijelölt kapcsolattartóinak jelzi a lehetőséget, a megadott keretszámot. Az iskola által számunkra a megjelölt határidőig visszaküldött névsorban szereplő diákok jogosultak a kedvezményes részvételre.

Felhívjuk továbbá figyelmüket arra, hogy a táborban való részvétel lemondása esetén a befizetett részvételi díjat csak betegség esetén tudjuk visszautalni, amennyiben a jelentkező orvosi igazolással azt igazolja.
Amennyiben igazolás szükséges az iskola felé a részvételről, a hiányzás igazolására, azt az utolsó részvételi napon kiállítjuk.

A táborba maximum 80 főt tudunk fogadni. A regisztráció a befizetési bizonylat tm@aok.pte.hu e-mail címre történő elküldésével válik érvényessé.

Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

Language