Kedves érdeklődő diákok, szülők! 

Sajnálattal közöljük, hogy a járványügyi helyzet miatt a 2020. október végére tervezett táborunkat nem tudjuk megtartani. Reméljük, hogy a soron következő tábort már zavartalanul szervezhetjük meg a Számotokra!

 

TM őszi tábor

A tábor célja: hogy a középiskolások segítséget kapjanak az emelt szintű érettségire való felkészüléshez, valamint betekintést nyerjenek az egyetemi légkörbe.

A tábor folyamán biológiakémia és fizika órákat tartunk. Az oktatás délelőtt és délután két dupla órában zajlik (összesen 4 dupla óra naponta). Az órák felén biológiát, míg másik felében választhatóan fizika vagy kémia tárgyat hallgathatnak a jelentkezők. A szabadidős programokra is nagy hangsúlyt fektetünk! Intézetlátogatásokat szervezünk, illetve minden este közösségi programokon vehetnek részt a középiskolások, ahol a csapatépítő feladatok mellett még a  felsőbb éves hallgatóinkkal is találkozhatnak.

 

TÁBOR INFORMÁCIÓK:

Kedves Érettségire Készülő Diákok!
A Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kara és Gyógyszerésztudományi Kara a 2020/2010-as tanévben is szervez érettségire felkészítő táborokat középiskolás diákok számára. Korlátozás nélkül bármilyen korú diáktól (akár már nem diáktól is) elfogadunk jelentkezést. Felkészítő táborainkat a mai magyar felvételi rendszerhez  igazítjuk. A táborban az emelt szintű érettségire készítjük fel a jelentkezőket biológia, fizika, kémia tantárgyakból.

Tábor helyszíne: PTE ÁOK Elméleti tömb oktatótermei (7624 Pécs, Szigeti út 12.)

A tábori oktatás költsége étkezéssel (reggeli, ebéd) együtt 18.000 Forint.  A  részvételi díjat kizárólag átutalásos formában fogjuk tudni elfogadni.

A regisztráció a jelentkezési lap kitöltésével, a befizetési bizonylat elküldését követően válik véglegessé. Amennyiben igény van ÁFÁ-s számla kiállítására, azt a regisztrációt követően kapott válaszlevélben leírtak szerint kell megkérni.

Igény esetén kollégiumi szállásról is gondoskodunk. A táborozókat egy közeli középiskolai kollégiumban fogjuk tudni elszállásolni a tábor idejére 4720 Ft/éj áron, amit a beköltözés napján a kollégiumban szükséges befizetni. A messzebbről érkezők a tábor kezdete előtti napon már beköltözhetnek, ezt az igényt kérjük e-mailben jelezni a tm@aok.pte.hu címen!

Amennyiben igazolás szükséges az iskola felé a részvételről a hiányzás igazolására, azt az utolsó részvételi napon kiállítjuk.

 

Megjegyzés: A Középiskolai Partnerprogram keretében Karunk az iskola kijelölt kapcsolattartóinak jelzi a lehetőséget, a megadott keretszámot. Az iskola által számunkra a megjelölt határidőig visszaküldött névsorban szereplő diákok jogosultak a kedvezményes részvételre.

Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

Language