Orvos leszek! - Piknik végzős diákoknak

2023. június 5.

Mi vár rád az orvosi egyetem első félévében? Tényleg annyira nehéz a kémia, mint amilyennek mondják? Milyen lesz az első vizsgaidőszak? Mikre kell figyelni tárgyfelvételnél? 

Bevált tippek, tanulásmódszertanok és trükkök, végzett és még jelenleg is tanuló orvostanhallgatóinktól!

Szeretettel várunk a szóbeli érettségik után minden idén felvételizett diákot 2023. június 30-án, pénteken 15:00-17:00 között a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar új parkjában megrendezett "Orvos leszek!" elnevezésű piknikünkre.

Az esemény során hallgatóink érettségi nehézégeikről, életútjukról, az orvosin szerzett tapasztalataikról, valamint olyan egyetemi kulisszatitkokról számolnak be, amiről felvételizőként tudnod kell! Ha szívesen meghallgatnád történeteiket és tanácsaikat, akkor várjuk jelentkezésed a családias hangulatú eseményünkre.

A létszámkorlát miatt az esemény regisztrációköteles:

REGISZTRÁCIÓ

Regisztrációs határidő: 2023.06.27. 12:00

Lehetőséged van előzetesen is kérdezni hallgatói mentorainktól: kollégiumokról, tárgyakról, hallgatói életről, külföldi cseregyakorlatokról, hallgatói szervezetekről, nyelvtanulásról.

Korábbi esemény képei

 

Mi történik, amikor nem vesznek fel elsőre az orvosira? Hallgassátok meg Verbói Mátét (egyetemi hallgató, általános orvos szak), aki ebben a témakörben mesél a Spotify-on megtalálható podcast csatornánkon.