Orvos leszek kezdőcsomag

2022. május 31.

érettségi after - orvosi before

Orvos leszek kezdőcsomag

Mi vár rád az orvosi egyetem első félévében?  Tényleg annyira rémisztő a kémia, mint amilyennek mondják? Hogyan éld túl és készülj fel az első vizsgaidőszakra?

Bevált tippek, tanulásmódszertanok és trükkök, végzett és még jelenleg is tanuló orvostanhallgatóinktól!

A szóbeli érettségik után szeretettel várunk minden idén felvételiző diákot 2022. június 27-én, hétfőn 13:00-15:00 között a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar új parkjában megrendezett Orvos leszek kezdőcsomag nevű piknikünkre. 

Az esemény során hallgatóink érettségi nehézégeikről, életútjukról, az orvosi egyetemi tapasztalataikról, valamint olyan egyetemi kulisszatitkokról számolnak be, amiről felvételizőként tudnod kell! Ha szívesen meghallgatnád történeteiket és tanácsaikat, akkor várjuk jelentkezésed erre a családias hangulatú eseményünkre.

A látszámkorlát miatt az esemény regisztrációköteles.

Regisztrálni ide kattintva  tudtok.

Regisztrációs határidő: 2022.06.24. 10:00

Középiskolás tanulmányaikat folytató diákok számára, pedig szíves figyelmükbe ajánljuk nyári táborunkat, mely során a résztvevők ismeretterjesztő előadásokat hallgathatnak, kísérleteket végezhetnek, valamint bepillantást nyerhetnek laboratóriumaink, intézeteink, klinikai osztályaink munkájába. Bővebb információ az eseményről.

 

Mi történik, amikor nem vesznek fel elsőre az orvosira? 

Korábbi Spotify epizódunkban Verbói Mátéval beszélgettünk, akit nem vettek fel elsőre az egyetemre, de tovább küzdött az álmáért, újra felvételizett és ma már harmadéves orvostanhallgató a pécsi orvosin.

Kapcsolódó podcast

Kapcsolódó videó