FÉLÉVES, HÉTVÉGI ELŐKÉSZÍTŐ PROGRAM a #pécsiorvosin

2021. szeptember 17.

Az idei évben az emelt szintű érettségire való felkészülés elősegítése érdekében, 6 hónapos előkészítő tanfolyamot indítunk biológia - fizika - kémia tárgyakból, modulonként.
 

Jelen pandémiás helyzetre való tekintettel a tanfolyamot kétféleképpen indítjuk el: 

  • online formában, Teams platformon keresztül
    (Az oktatás formája teljes értékű, élő előadás formájában zajlik. Ajánljuk azoknak a diákoknak, akik vidéken élnek és a beutazás nehézséget okozhat.)

  • személyes jelenlétet igénylő helyszíni oktatással, az egyetem területén
    (A pandémiás helyzetre való tekintettel a változás jogát fenntartjuk. A felkészítőn való részvétel csak és kizárólag védettségi igatózolvánnyal lehetséges.

Mind a két oktatási formára az alábbiak érvényesek: 

Az oktatás 2021. október 30 - 2022. április 23-ig előre meghatározott szombati napokon kerül megrendezésre, 10:00 és 17:00 óra között, a kiadott órarend szerint.  Az oktatás pontos dátumait  2021. október első hetében véglegesítjük, és közzétesszük. 

Az előkészítő tanfolyam során a tanóra 2*90 perc hosszúságú egy-egy tárgyból. Lehetőség van egy tárgy illetve, biológia - kémia, vagy biológia-fizika párosításra jelentkezni.

A jelentkezni mind a kettő típusú programra az alábbi online jelentkezési lap kitöltésével lehetséges.

JELENTKEZÉS 

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ 2021. OKTÓBER 20.

 

A tanfolyam ára választott tantárgyanként 65.000 forint/ tanfolyam.

A részvételi díjat kizárólag átutalásos formában lehet befizetni. Amennyiben igény van ÁFÁ-s számla kiállítására, azt a regisztrációt követően kapott válaszlevélben leírtak szerint kell megkérni. Az utaláshoz szükséges információk a következők:

Számlatulajdonos neve: Pécsi Tudományegyetem ÁOK
Kedvezményezett számlaszáma: OTP 11731001-23135378-00000000
Közlemény/Megjegyzés: 304115 ÁOK FE, résztvevő neve (a jelentkező neve, nem a befizetőé)

Fontos, hogy a közlemény/megjegyzés rovatban szerepeljenek a fent megadottak, mert ezek alapján tudjuk azonosítani a befizetéseket!

Bővebb információ a tm@aok.pte.hu e-mail címen kérhető.

 

Megjegyzés: A Középiskolai Partnerprogram keretében Karunk az iskola kijelölt kapcsolattartóinak jelzi a lehetőséget, a megadott keretszámot. Az iskola által számunkra a megjelölt határidőig visszaküldött névsorban szereplő diákok jogosultak a kedvezményes részvételre.