Teljes mértékű kollégiumi díjtámogatás az első helyen jelentkezők számára

2021. június 8.

A Pécsi Tudományegytem Általános Orvostudományi Kara teljes mértékű kollégiumi díjtámogatást biztosít mindazon felvételiző diákok számára, akik a 2021-es felvételi eljárás során osztatlan képzéseink egyikét (általános orvostudományi, fogorvostudományi) jelölik meg első helyen a felvételi jelentkezéskor, és felvételt nyernek a 2021/2022-es tanévre.

AZAZ EGY ÉVEN KERESZTÜL INGYEN LESZ A KOLI!
 

A 2021. őszén kezdődő tanévre a PTE Általános Orvostudományi Kara az első helyen jelentkező, és felvételt nyerő azon hallgatók számára, akik a kollégiumi férőhelyre is pályázatot nyújtottak be - és azt sikeresen elnyerték - a kollégiumi díj teljes összegét támogatásként biztosítja az első tanítási évben. Azon hallgató, aki 2021/2022-es tanévre elnyeri a díjtámogatást, az azt követő tanévben is megpályázhatja (2022/2023-es tanév) az első év során elért tanulmányi eredménye alapján a díjtámogatás második tanulmányi évre való kiterjesztését.

A támogatást kizárólag a 2021/2022-es tanévre felvételt nyert első évfolyamos (általános orvos, fogorvos, szakos) hallgatók vehetik igénybe a 2021/2022-es tanév teljes időtartamára (10 hónapra). 

A kollégiumi díjkedvezmény nem halasztható, a következő tanévre át nem vihető, és kizárólag azon felvételizők vehetik igénybe, akik a 2021-as felvételi eljárást megelőzően nem folytattak tanulmányokat a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán.

PTE Kollégiumai, kollégiumi lehetőségek

A TÁMOGATÁSRÓL BŐVEBB INFORMÁCIÓ KÉRHETŐ

Stratégia Marketing és Toborzó Iroda

info@aok.pte.hu

AZAZ EGY ÉVEN KERESZTÜL INGYEN LESZ A KOLI!