Humans of POTE 19. - Marx Eszter 5. éves és Mányok Dorina 4. éves orvostanhallgató

2020. április 28.

Humans of POTE 19.

Forrás: @Confabula

“Nagyon megörültem a lehetőségnek, amikor láttam, hogy önkéntes hallgatókat keresnek az SBOra, azonnal jelentkeztem. Pár napon belül, egy pénteki napon már alá is írtuk a szerződéseket, vasárnap reggel pedig csörgött a telefon, hogy már másnap reggel kezdhetek. Remek fejlődési lehetőségnek tartom, hogy bepillanthatunk a sürgi működésébe, és elleshetünk pár műhelytitkot. Az ott történtek mindig ellátnak néhány napra elegendő élmény és információ adaggal, így az önkéntes házi karantént is könnyebben viselem. Hálás vagyok az ott dolgozóknak, hogy ilyen kedvesen és segítőkészen fogadtak bennünket, jó egy ilyen csapat részének lenni. Hajrá Pécs, hajrá POTE család!”
Mányok Dorina- 4.éves orvostanhallgató

“Ezt kiegészítve annyit fűznék hozzá, hogy Dorina első napja volt az én első napom is, hasonlóan jó élményekkel gazdagodtam.
Sosem felejtem el azt a levakarhatatlan vigyort, ami kiült az arcunkra a műszak végén. Abszolút pozitív tapasztalat volt az a 12 óra és azóta is az. Mindenkinek kivánok sok ilyen pillanatot és bátorságot az önkénteskedéshez, nem fogjátok megbánni! 🦄
Marx Eszter- 5.éves orvostanhallgató
#humansofpote #pteaok #pecsiorvosi #pecsigyogyszeresz #confabula #onkentes