Humans of POTE 17. - Margaritisz Lili-1.éves orvostanhallgató

2020. április 28.

Humans of POTE 17.

Forrás: @Confabula
 
“A ritmikus gimnasztika világából vett idézettel kezdeném: ,,When you are on the podium you are a queen, but when you come down, you are nobody”, de ne lepődjetek meg, talán ez az, amit soha nem tudtam a magamévá tenni, mert a sport iránti szeretetem és alázatom mellett mindig voltak más céljaim is.

13 évig ritmikus gimnasztikáztam, megtapasztalhattam az élsport szépségeit és nehézségeit egyaránt. Kicsi koromban sok mindenben kipróbáltam magam, szerettem rajzolni, jártam zeneiskolába, 2 évig balettoztam, majd 7 évesen a tornateremben ragadtam.
Több éven keresztül voltam válogatott kerettag, sok hazai- és külföldi versenyen (európa-, és világbajnokságon) vettem részt,
számos országba eljutottam (Japántól Európán át Izraelig).
A sport tanított és nevelt: megtanított megélni a sikereket, és elszenvedni a kudarcokat, hogy soha ne adjam fel, és mindig jobb akarjak lenni bármilyen nehéz, sokszor fájdalmas is.
Mindig tudtam, hogy számomra nem a sport az egyetlen út, a tanulást is fontosnak tartottam. Több évig egyéni tanrendem volt, ami sok önállóságot és lemondást követelt az edzések mellett.
Az egyetemi felvételi előtt számomra ez a korszak végetért. Örülök, hogy elértem a célom és most a POTE hallgatója lehetek.
Remélem, hogy a tornában szerzett képességeimmel hozzá tudok járulni a Cheerleaders csapat sikeréhez, és amire a sport tanított előnyömre válik egyetemi tanulmányaim során is.”

Margaritisz Lili-1.éves orvostanhallgató
#humansofpote #confabula #pteaok #ptegytk #pecsiorvosi #pecsigyogyszeresz
 
Forrás: Confabula