Humans of POTE 13. - Pénzes Martin, PTE ÁOK HÖK elnökhelyettes

2020. február 25.

Humans of POTE 13.

Forrás: @Confabula

“Már gyerekkorom óta ott motoszkál bennem, hogy valami nagyot kellene alkotni, valami olyat, ami majd sokak életére hatással lesz. Nyilván a mérnöki pontossággal épített homokváraim is sok embert inspiráltak, de sejtettem, hogy ennél több rejlik még bennem. Ezen álmom vezetett végül oda, hogy középiskolás fejjel az orvoslás irányába orientáltam magam. Ez pedig azt is jelentette, hogy érettségem bizonyítása után el kellett hagynom a méltán híres Ménfőcsanakot, amit egyes entitások a világ közepének tartanak. Sok helyen jártam már a nagy világban, és tényleg egy sem volt hozzá fogható.

Teltek múltak a pécsi évek, amikor is egy újabb kiváló lehetőséggel szolgált az élet, hogy alkothassak. Ez nem volt más, mint a Hallgatói Önkormányzat. A játszóteremmé az online felületeink váltak, ahol aztán szabadjára engedhettem fantáziámat, talán néha túl szabaddá is. Október óta pedig Pali barátommal közösen a csapat irányítása vált a mindennapjaink részévé. Egy nagyszerű csapattal dolgozhatunk együtt, akikre méltán vagyunk nagyon büszkék egytől egyig.

… és, hogy mit is tanultam ezekből? Eddigi személyes tapasztalataim szerint van egy dolog, amit akármilyen körülmények között is használtam, mindig sokszorosan megérte. Ez kedvesnek lenni egymással. Nem kerül semmibe, elég egy kérdés a ruhatárosnak néninek a napjáról, kitartásra biztató szavak egy szomorúbb csoporttársadnak vizsgaidőszakban vagy akár a jegyzeteid megosztása másokkal. Mindenki életében jöhetnek nehezebb időszakok, de együtt minden akadály legyőzhető.”

Pénzes Martin - PTE ÁOK HÖK elnökhelyettes

Forrás: Confabula