Humans of POTE 9. - Szabó Szende, Huszár Beáta, IV. éves orvostanhallgatók

2019. december 11.

HUMANS OF POTE 9.

Forrás: @Confabula

 

Szabó Szende vagyok, negyedéves orvostanhallgató Marosvásárhelyről, s örülök,hogy ebben a félévben Pécsett Erasmusozhattam.
Mindenkinek ajánlom ezt az ösztöndíjprogramot, akinek van erre lehetősége és vágya, mert garantáltan felejthetetlen élmény lesz.
Én is ebben a félévben rengeteg új barátot szereztem, körbeutazgattuk Magyarországnak egy eléggé nagy részét, s eközben sok szakmai tapasztalatot is szereztem.
Nekem annyira pozitív élmény volt, hogy jövőre is tervezem megpályázni az Erasmust, ezúttal lehetőleg egy mediterrán országba (Olaszországba), egy félévre.
Továbbá a nyári gyakorlatomat is a program keretén belül Budapesten fogom majd eltölteni. Köszönöm az Ittenieknek, főleg a csoporttársaimnak a kedves fogadtatást, hogy ilyen szép félévem lehetett! 

Szabó Szende 

 

Huszár Beáta-Bernadett vagyok, szintén negyedéves orvostanhallgató Marosvásárhelyről.
Mikor elindultam ezen csendes kis városka ódon falai között, tudtam, hogy nagyon sok jó élmények várnak ezen a helyen, melynek neve Pécs. Meglepetésemre sokkal jobb dolgok történtek, mint számítottam rá, mert ez az Erasmus program egy hatalmas lehetőség, nem csak a tanulmányaimat élveztem jobban, hanem csodás tájakat és még jobb barátokat szerezhettem.
Ez az a város, ahova máskor is szívesen visszajövök, és megtanultam, hogy merj nagyot lépni, kíváncsian tanulni és világot látni. Köszönöm mindenkinek, akik ezen időszak alatt körülvettek!

Huszár Beáta-Bernadett