Érettségire felkészítő TM őszi tábor

2021. október 27. 08:00 - 11:00
PTE-ÁOK

Az őszi tábor elsősorban érettségi vizsgára készít fel, melyet az idei évben kiegészítettünk intézetlátogatásokkal, szabadidős programokkal. Jelige: Készülj velünk az érettségire és nyerj betekintést az egyetemi életbe!

Korlátozás nélkül bármilyen korú diáktól (akár már nem diáktól is) elfogadunk jelentkezést. Felkészítő táborainkat a mai magyar felvételi rendszerhez  igazítjuk. A táborban az emelt szintű érettségire készítjük fel a jelentkezőket biológia, fizika, kémia tantárgyakból.

Az őszi előkészítő tábor időpontja: 2021. október 23-27.

Tábor helyszíne: PTE ÁOK Elméleti tömb oktatótermei (7624 Pécs, Szigeti út 12.)

A tábor folyamán biológia, kémia és fizika órákat tartunk, ezen kívül az egyetem kutatóintézeteibe is szervezünk látogatásokat.

Az őszi táborban is nagy hangsúlyt fektetünk a szabadidős programokra! Minden este közösségi programokon vehetsz részt, ahol felsőbb éves hallgatóinkkal is találkozhatsz, beszélgethetsz.

A tábori oktatás költsége étkezéssel (reggeli, ebéd, vacsora) együtt 25.000 Forint.  A  részvételi díjat kizárólag átutalásos formában fogjuk tudni elfogadni.

A regisztráció a jelentkezési lap kitöltésével, a befizetési bizonylat elküldését követően válik véglegessé. Amennyiben igény van ÁFÁ-s számla kiállítására, azt a regisztrációt követően kapott válaszlevélben leírtak szerint kell megkérni.

Igény esetén kollégiumi szállásról is gondoskodunk. A táborozókat egy közeli középiskolai kollégiumban fogjuk tudni elszállásolni a tábor idejére 4200 Ft/éj áron, amit a beköltözés napján a kollégiumban szükséges befizetni. 

JELENTKEZNI AZ ALÁBBI LINKEN LEHETSÉGES.

Jelentkezés határideje: 2021. október 18.

 

Amennyiben igazolás szükséges az iskola felé a részvételről a hiányzás igazolására, azt az utolsó részvételi napon kiállítjuk.

Megjegyzés: A Középiskolai Partnerprogram keretében Karunk az iskola kijelölt kapcsolattartóinak jelzi a lehetőséget, a megadott keretszámot. Az iskola által számunkra a megjelölt határidőig visszaküldött névsorban szereplő diákok jogosultak a kedvezményes részvételre.

 

Szeretnénk felhívni a figyelmüket arra, hogy a járványügyi helyzetre való tekintettel a tábor megrendezésének körülményei a rajtunk kívülálló okok miatt bármikor változhatnak, ezáltal fenntartjuk a jogot arra, hogy a tábor lemondásra is kerülhet.

A korábbi nyári táboraink során készült galériák itt is megtekinthetők:

-Középiskolások Hete 2019

-Középiskolások Hete 2018

SOK SZERETETTEL VÁRUNK A TÁBORBAN!