Középiskolások Hete Nyári Tábor 2024

https://felvi.aok.pte.hu/static-files/49472/TXSG8719_rgyt_1.jpg
2024. június 27. 10:00 - 2024. július 2. 16:00
PTE ÁOK (7624 Pécs, Szigeti út 12.)

Kedves Középiskolás Diákok!

2024. június 27 - július 2. között rendezzük meg Karunkon a „Középiskolások Hete” elnevezésű, egyhetes nyári orientációs tábort. Az eseményre 9-13. évfolyamos középiskolás diákokat várunk, akik érdeklődnek az általános orvos-, fogorvos-, gyógyszerésztudományi képzés, valamint az orvosi biotechnológia képzés iránt.

Az egyhetes program során a résztvevők ismeretterjesztő előadásokat hallgathatnak, kísérleteket végezhetnek, bepillantást nyerhetnek laboratóriumaink, intézeteink, klinikai osztályaink munkájába. A délutáni, esti órákban a felsőbb éves hallgatóink által szervezett programok – Quiz Night, városi vetélkedő – sora várja a vállalkozó szellemű résztvevőket.

A tábor lezárását követően a hallgatók igény szerint továbbra is tarthatják a kapcsolatot Karunkkal, hallgatói mentoraink révén.  Az érdeklődőknek lehetőségük lesz bekapcsolódni a tehetséggondozó programjainkba is.

A tábor díja étkezéssel (reggeli, ebéd, vacsora) együtt 45.000 Forint. A részvételi díjat kizárólag átutalásos formában fogjuk tudni elfogadni, a jelentkezés elfogadásának visszaigazolását követően.

Igény esetén szállásról is gondoskodunk. A táborozókat egy városközpontbani hotelben fogjuk tudni elszállásolni a tábor idejére 7500 Ft/éj áron, ami a tábor 5 éjszakájára összesen 37500 Ft a 18 év alatti diákoknak.

A 18 év felett táborozók szállási díjja 7900 Ft/éj, ami a tábor 5 éjszakájára 39500 Ft. A kollégiumi díj összegét a jelentkezés elfogadását követően a részvételi díjjal együtt szükséges átutalni azon jelentkezők számára, akik kollégiumi elhelyezést igényeltek.  

Felhívjuk a figyelmet, hogy a szálláson rendelkezésre álló szobák eltérő kategóriájúak és felszereltségűek, így arra, hogy ki milyen szobába kerül, a szervezőknek ráhatása nincsen!

A nyári táborban való részvétel feltétele:

 • középiskolai hallgatói jogviszony, 9.-13. osztály,
 • motivációs levél írása:
  • formai követelmények:
   • minimum 500 karakter, maximum 3000 karakter
   • Times New Roman betűtípus, 12-es betűméret, 1,5-ös sorköz, sorkizárt szöveg
   • fájl neve: Jelentkező neve motivációs levél (pl. Minta János motivációs levél)

A jelentkezésre és a motivációs levél feltöltésére a regisztrációs űrlap kitöltésekor van lehetőség!

Felhívjuk a figyelmet, hogy a táborban történő részvételért járó 10 intézményi pontot kizárólag abban az esetben áll módunkban megadni, amennyiben a tábor teljes idején részt vesz a jelentkező! Kivételt képez ez alól a szóbeli érettségi, amiről írásos igazolást kérünk a tm@aok.pte.hu email címre.

Jelentkezési időszak: 2024. május 6-31. között!

A jelentkezés lezárult!

Tábor helyszíne: PTE ÁOK Elméleti tömb (7624 Pécs, Szigeti út 12.)

Megjegyzés: A tábor résztvevőinek maximális létszáma 120 fő. A jelentkezés elfogadása nem a jelentkezési sorrend, hanem a motivációs levelek alapján történik! A jelentkezési határidőt követő egy héten belül értesítjük azon jelentkezőket, akik a táborban részt tudnak venni. Felhívjuk minden kedves érdeklődő figyelmét, hogy a jelentkezést akkor tekintjük véglegesnek, amikor a regisztrációs válaszlevélben megadott bankszámlaszámra megtörtént a tábor díjának az átutalása, és az erről szóló bizonylatot a tm@aok.pte.hu e-mail címre elküldte. A részvételi díj befizetésének határideje: 2024. június 14.

Felhívjuk továbbá a figyelmet arra, hogy a táborban való részvétel lemondása esetén a befizetett részvételi díjat csak betegség esetén tudjuk visszautalni, amennyiben a jelentkező orvosi igazolással azt igazolja.

Ha kérdésed van a táborral kapcsolatban azt a tm@aok.pte.hu e-mail címen vagy a +36 30 143 7035-ös telefonszámon felteheted.

Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

Addig is kövess minket FacebookonInstán, vagy TikTokon, hogy minden információról azonnal értesülhess.