Hírek

Humans of POTE 5. - Bernard Pál, PTE ÁOK HÖK elnök

2019. november 4, hétfő

HUMANS OF POTE 5.

Forrás: @Confabula

“Már elsős koromtól olyan közegben mozogtam, ahol éltek haltak a szervezésért, és ez átragadt rám is. Az első nagyobb lépés a POTE Beerpong alapítása volt, majd jött az instruktorkodás, később a HÖK Sport és Kulturális Bizottság.

Ha időm engedi, szívesen járok bulizni, kikapcsolni a barátaimmal. Imádok bográcsozni, egy egész társaságot jóllakatni, és mivel szekszárdi vagyok, a jó borok is közel állnak hozzám. Van még egy új csapattag, akivel szívesen foglalkozom... Thormund, a kiskutyánk. 

Talán kevesen tudják, de évekig fociztam versenyszerűen a gimi alatt az iskolai csapatban, mára sajnos már csak tévében követem a nagyobb kupákat és természetesen a Medikus Kupát!

Nagycsaládból jöttem, ötünk közül én vagyok a legkisebb, így gyakran én voltam a család „kicsije”. A szüleim mezőgazdasággal foglalkoznak, régen bocik és traktorok között képzeltem a jövőm, azonban egy reggel úgy keltem fel, hogy szeretnék orvos lenni, és azóta is töretlen a küzdelem és a lelkesedés ezért a célért.

A POTE közösségének egyik sarkalatos pontja szerintem a gólyatábor, hiszen az első időkben nagyon meghatározó, hogy milyen színű voltál, ki volt az instruktorod. Engem az a szerencse ért, hogy kétszer is lehettem a kék csibék pótapukája úgy, hogy én magam is kék gólya voltam, így nem nehéz kitalálni, hogy a kedvenc színem a KIRÁLYKÉK!

Kifejezetten örülök, hogy Pécsre kerülhettem, hiszen itt egy elsöprő közösség tagja lettem, amit minden külsős ismerősöm ámulva és bámulva figyel. Büszke vagyok rá, hogy HÖK elnökként Titeket képviselhetlek!”


Bernard Pál - PTE ÁOK HÖK elnök
 

Események

A hónap eseményei

2020 július
H K Sz Cs P Sz V
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
  • júl 23

    Pont Ott Party 2020 - felvételi ponthatárok kihírdetése

    részletek »